Vinder af komplet sejlersommerferie

 

Karen Albæk fra Aabybro er den heldige vinder af konkurrence om et luksussejler-ophold i Lemvig Havn, Lemvig Marina og Thyborøn Lystbådehavn til sommer.

Karen Albæk ejer en 32 fods motorbåd "Viben", der ligger i Aalborg og vil tage hendes mand, to døtre og svigersøn med på turen til den vestlige del af Limfjorden.

”Jeg er utrolig glad for præmien og vi glæder os fantastisk meget,” siger hun.

Hun glæder sig særligt til besøg på restauranterne, én af døtrene ser især frem til besøg på Museum for Religiøs Kunst, ligesom ture på Puch Maxi i Thyborøn står højt på listen over det, de glæder sig til.

Præmien består af oplevelser og besøg på spisesteder i alle tre havne. Mallemukken i Thyborøn, Isværket på Lemvig Havn og Restaurant Marina på Lemvig Marina. Derudover er billetter til Iskunsten, Puch Maxi Ture, SUPyoga, to kilo krabbeklør, med videre.

Stort tillykke

Formand for T&M-udvalget Steffen Damsgaard overrækker præmien på Aalborg Havn, hvor familiens båd ligger.

”Stort tillykke til Karen Albæk og familien. Jeg er sikker på, at i får en fantastisk tur til den vestlige del af Limfjorden,” siger han.

Konkurrencen er en del af den større fælles kommunikation og markedsføringsindsats for de tre havne. Driften af de tre havne er blevet lagt sammen og synligheden bliver størst ved at stå sammen om markedsføringen.

1315 personer deltog i konkurrencen, der på Facebook havde en rækkevidde på 115.000 personer.

I løbet af sommeren vil en SoMe-kampagne trække endnu flere gæster til de tre havne, hvor firmaet Obsidian bidrager med viden og know how. Firmaet har tidligere lavet PR for blandt andet Tuborg Havn.