Foto Følg Thyborøn Lystbådehavn på Facebook

 

Her kan du følge Thyborøn Lystbådehavn på Facebook

 

Foto vinderfamilie

Vinder af komplet sejlersommerferie

Karen Albæk fra Aabybro er den heldige vinder af konkurrence om et luksussejler-ophold i Lemvig Havn, Lemvig Marina og Thyborøn Lystbådehavn til sommer.

Karen Albæk ejer en 32 fods motorbåd "Viben", der ligger i Aalborg og vil tage hendes mand, to døtre og svigersøn med på turen til den vestlige del af Limfjorden.

”Jeg er utrolig glad for præmien og vi glæder os fantastisk meget,” siger hun.

Hun glæder sig særligt til besøg på restauranterne, én af døtrene ser især frem til besøg på Museum for Religiøs Kunst, ligesom ture på Puch Maxi i Thyborøn står højt på listen over det, de glæder sig til.

Præmien består af oplevelser og besøg på spisesteder i alle tre havne. Mallemukken i Thyborøn, Isværket på Lemvig Havn og Restaurant Marina på Lemvig Marina. Derudover er billetter til Iskunsten, Puch Maxi Ture, SUPyoga, to kilo krabbeklør, med videre.

Stort tillykke

Formand for T&M-udvalget Steffen Damsgaard overrækker præmien på Aalborg Havn, hvor familiens båd ligger.

”Stort tillykke til Karen Albæk og familien. Jeg er sikker på, at i får en fantastisk tur til den vestlige del af Limfjorden,” siger han.

Konkurrencen er en del af den større fælles kommunikation og markedsføringsindsats for de tre havne. Driften af de tre havne er blevet lagt sammen og synligheden bliver størst ved at stå sammen om markedsføringen.

1315 personer deltog i konkurrencen, der på Facebook havde en rækkevidde på 115.000 personer.

I løbet af sommeren vil en SoMe-kampagne trække endnu flere gæster til de tre havne, hvor firmaet Obsidian bidrager med viden og know how. Firmaet har tidligere lavet PR for blandt andet Tuborg Havn.

 

 

Foto lystbådehavne-forside

Tre havne sætter kursen med fælles PR-offensiv

De tre lystbådehavne i Lemvig Kommune, Lemvig by-havn, Lemvig Marina og Thyborøn by-havn har nu en fælles hjemmeside, hvor al relevant information findes. Samtidig har de tre havne fået hver sin side på Facebook, hvor havnene markedsføres, og hvor gæster og besøgende finder nyheder og information. En fælles markedsføring af de tre havne er sat i gang.

Indsatsen sker for at øge kendskabet til de tre vestlige Limfjordshavne og vise havnenes topmoderne faciliteter og muligheder for lystsejlere. Lokale attraktioner, seværdigheder og mulighed for fritidsaktiviteter indgår i markedsføringen.

Lemvig Lystbådehavn ligger i bunden af Lem Vig helt tæt på byens centrum og handelsgade og byens seværdigheder. Lemvig Marina i et naturskønt område ved Gjellerodde med fine strande og gode muligheder for at dyrke vandsport. Thyborøn Lystbådehavn ligger i den nordlige del af byen og havnen kun 50 meter fra én af de bedste og flotteste badestrande langs den jyske vestkyst.

Fælles fremstød

De tre havne får med den ny hjemmeside samlet information om lokale aktiviteter og serviceforhold, der er lettilgængelig for sejlere. Der er fri Wi-Fi i alle tre havne. Information herom findes central på havneområderne, hvor der også er betalingsautomat og vagttelefon.  

Med samarbejdet mellem de tre lystbådehavne i Lemvig Kommune bliver der ensartede priser, og der kan købes havnekort til strøm og bad til brug i de tre havne.

- Vi styrker de tre lystbådehavne overfor sejlerfolket med en fælles hjemmeside og tre Facebooksider. Vi ønsker endnu flere sejlere og gæster til Lemvig og Thyborøn. Havnene er moderniseret og har fået nye faciliteter, der gør dem attraktive hele året, siger Steffen Damsgaard, formand for Teknik & Miljøudvalget i Lemvig Kommune.

Tæt på oplevelser

I Thyborøn er der kun en halv kilometer til spændende attraktioner som Kystcentret, Jyllandsakvariet, Iskunsten, Sneglehuset, Sea War Museum og Mindeparken for verdenshistoriens største søslag, Jyllandsslaget. Byens butikker er på hovedgaden lige over for havnen.

Lemvig byder også på gode indkøbsmuligheder i gågaderne, Planetstien, Museum for Religiøs Kunst, Lemvig Museum og Klimatorium, golfbane og Danmarks internationale klimacenter, hvor arbejde med løsninger på klimaændringer finder sted og kan ses og opleves.  

De tre lystbådehavne havde i 2020 tilsammen godt 3300 overnatninger.